Sinar Harian Online

Sharing is caring!

Antara laman berita online di Malaysia yang menitikberatkan kandungan berita dan bertujuan untuk bertindak sebagai suara dan pengantara bagi rakyat Malaysia.

Laman ini menyiarkan berita-berita terpilih yang sahih untuk menjadi bahan bacaan segera  dan pengetahuan masyarakat Malaysia.

Semua ini bertujuan untuk menyampaikan berita-berita terpilih dan terkini yang diadun semula untuk disampaikan kepada masyarakat menerusi medium laman sosial dan ‘website’ sesuai dengan budaya atau gaya hidup ‘paperless’ memandangkan saranan dunia ke arah ‘Green World’ yang mana memelihara alam sekitar dan fauna. Ianya sesuai diakseskan melalui telefon pintar, tab ataupun komputer.

‘Sinar Harian Online’ bukanlah akhbar dan tidak ada kena mengena dengan akhbar ‘Sinar Harian’ milik Media Karangkraf mahupun syarikat-syarikat akhbar yang sewaktu dengannya.

Adapun nama yang seakan-akan sama itu tidak memberi gambaran bahawa ianya adalah sama malah ianya berbeza.

Sinar Harian Online juga tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman ini dan laman sosial milik Sinar Harian Online.

Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian kami.

Juga terdapat artikel-artikel yang tidak berkait dengan berita didalam negara mahupun luar negara itu adalah pendapat peribadi admin sinar harian online, boleh bersetuju dan boleh bersetuju untuk tidak bersetuju, sesungguhnya berlepas diri dari kekhilafan itu adalah indah.

Sharing is caring!

One thought on “Sinar Harian Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *